Tuesday, 4 October 2011

sehari sebelum penilaian menengah rendah (PMR)

    HAHA.awal story dah ketawa . apa lah akuh nie . hari semalam punya citer nie .
aku bangon awal . pukul 5 aku dah bangon . tido pukul 2 lebi . haha . ape lah .
aku bangon , then terus cari henpon . buat apa ? ala macam ta biasa je . mestilah call
si mrs.E . haha . call2 ta angkat2 . tunggu sampai 5 lebih ta da respons  . aku call dia lagi .
owh . rupe rupenya dia tak skolah sebab uh dia ta angkat . haha . lupe lupe . hee .
keluar dari kereta menuju kekedai lalu ku memamnggil adikku yang bernama muhamad hatim
supaya mengitu ku balik ke rumah untuk bersiap siap untuk ke sekolah . lalu ku meminjam moto
milik kawan ku yang bernama acit (nama gelarannya) untuk pulang ke rumah . haha . aku tulis
karangan ke nie .? hee . dalam perjalan pulang ke rumah nie . aku merempit dengan si adik aku
tuh . suke dia . ha . sampai depan rumah je . tengok gate depat masih bermangga tetapi pintu
rumah sudah puns terbuka . lalu mama ke luar depan pintu . langkah demi langkah lalu memuka
mangga yang berkunci itu . tolak masuk kerumah . terpandang akan mama yang sedang mengiron baju sekolah aku .lalu ku menuju kebilik mengambil tuala untuk mandi . setelah siap2 . aku pergi menghantar hatim ke seklah . lalu ku pergi ke kedai semula memanggil acit supaya menghantar aku ke sekolah . setelah sampai di sekolah . aku terus masuk dan beratur . menunggu cikgu hazilah sukahar mengagih kan calon pmr untuk bergerak ke dewan atau bilik peperiksaan untuk mengemas dewan atau bilik peperiksaan dan menampal slip pendaftaran di meja . selepas itu . tunggu punya tunggu akhirnya turun jugak aku kebawah untuk rehat . haha . selepas rehat semua kene berkumpul balek , nak bagi taklimat pasal pmr sebabnya esoknya aku dah pmr . haha . eh . nanty continued boleyh . penat +ngantok . bye .
sayang awa siti nazira binti md kasim ! <3 ily!